Samsung Galaxy A70S першим отримає 64-мегапіксельну камеру

На початку травня південнокорейська компанія Samsung оголосила про початок виробництва 64-мегапіксельного датчика камери для смартфонів  ISOCELL Bright GW1 . Корейська портал ET News з посиланням на галузеві джерела повідомляє, що першим сенсор отримає пристрій Galaxy A70S.

Новинка, за повідомленнями, стане вдосконаленою версією Galaxy A70, представленого у квітні цього року. Датчик підтримує технологію Tetracell, що дозволяє групувати пікселі для захоплення більшої кількості світла в умовах поганого освітлення, а також HDR.

Якщо вірити джерелу, Samsung Galaxy A70S з 64-мегапіксельним сенсором камери буде випущений в другій половині цього року, проте, ніяких інших подробиць щодо смартфона не розкривається.

Впровадження 64-мегапіксельного датчика до моделі серії Galaxy A є частиною плану південнокорейської компанії. Виробник йде на такий крок, щоб конкурувати з китайськими виробниками смартфонів, такими як Huawei, OPPO і Xiaomi, які «завойовують ринок, продаючи смартфони високого класу за доступною ціною». 

Нагадаємо, що  Galaxy A70 комплектується 6,7-дюймовим дисплеєм Infinity-U, акумулятором ємністю 4500 мАг, чіпсетом Snapdragon 6150 і потрійний основною камерою.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.