Нові зображення і подробиці про смартфон Vivo Z5x

Офіційний акаунт Vivo в китайській соціальній мережі Weibo опублікував нові рендери смартфона Z5x напередодні його релізу. Фотографії підтверджують як дизайн пристрою, так і його колірні виконання.

Новинка поставляється з дисплеєм, який покриває майже всю передню частину пристрою. У вашому розпорядженні також є виріз для селфі-камери. Сканер відбитків пальців розташований на задній стороні, яка у свою чергу покрита склом.

Усі три датчика основної камери знаходяться в одному корпусі зі світлодіодним спалахом, але їх характеристики досі невідомі. На правій стороні межі є гойдалка гучності та кнопка живлення, а спеціальна кнопка для виклику фірмового асистента Jovi – на лівій стороні.

Інші витоки вказують, що Vivo Z5x буде оснащений 6,53-дюймовим дисплеєм Full HD +, процесором Snapdragon 710, батареєю ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт, до 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті.

Пристрій працює з оболонкою FunTouch на базі Android 9 «з коробки». Смартфон з’явиться в продажі у трьох колірних варіантах: Shadow Black, Aurora і Polar Nightfall.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.