Журналісти розкрили нові подробиці про безпілотний автомобілі Apple

У мережі з’явилися нові подробиці про безпілотний автомобіль від Apple. За даними журналістів, він отримає одні двері та незвичайну систему освітлення.

Як відзначають журналісти AppleInsider, інформація про новий автомобіль Apple була виявлена ​​серед документів в базі Відомства США з патентів і товарних знаків. Так, в одному з патентів описується незвичайна система внутрішнього освітлення транспортного засобу. Вона дозволить включати світло в салоні автомобіля таким чином, щоб цього не було видно зовні. Це стане можливим за рахунок використання світлофільтрів, вбудованих в скла і здатних блокувати промені. Освітлення буде повністю світлодіодним, а користувачі зможуть вибирати один з декількох режимів підсвічування.

Другий патент показує, що двері в автомобілі Apple будуть відкриватися нарозхрист. Це дозволить пасажирам отримати безперешкодний доступ в салон, в якому також буде відсутній центральний стояк. Незвично будуть відкриватися і вікна – вони будуть підніматися вгору, а не опускатися.

Безпілотний автомобіль розробляють інженери Apple в рамках проекту “Project Titan”. Розробка включає в себе програмне і апаратне забезпечення, сенсорні датчики і загальний дизайн транспортного засобу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.