Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 10 для всіх смартфонів

Китайська корпорація Xiaomi, на відміну від багатьох інших виробників електроніки, робить все заради того, щоб власники її фірмових смартфонів якомога частіше отримували доступ до нових можливостей. Для цього сотні розробників на постійній основі створюють нові прошивки для смартфонів бренду. Сьогодні, 18 травня 2019 року, даний виробник електроніки випустив нову прошивку MIUI 10 для всіх мобільних пристроїв, і її зовсім точно варто встановити, так як це дозволить отримати доступ до нових можливостей.

Розробники додали в свіжу збірку прошивки MIUI 10 безліч нових сервісів, які доступні через фірмовий помічник всередині операційної системи. Така функція називається App Vault, а тепер всі власники смартфонів Xiaomi можуть використовувати відчутно більше можливостей, ніж будь-коли раніше. Відтепер користувачам доступні більше 40 різних нових сервісів, які увійшли в 14 категорій. З їх допомогою можна виконувати різні дії, на кшталт замовлення квитків, бронювання столиків в ресторанах, а також багатьох інших.

Сама функція App Vault спочатку була представлена ​​ще в 2017 році з прошивкою MIUI 9, а є вона клоном помічника Google Now. Тепер власники смартфонів Xiaomi, на які виявиться встановлена ​​найновіша операційна система, можуть швидко викликати таксі, купувати квитки, бронювати місце в ресторані, замовляти їжу, прокладати маршрут, робити бронювання готелів і виконувати масу інших дій. Нові можливості доступні на всіх телефонах, в тому числі на бюджетних з лінійки Redmi.

Звичайно, жителі України навряд чи знайдуть подібні можливості дійсно корисними для себе, але для громадян Європи вони можуть виявитися вкрай актуальними, тому що жителі Німеччини, Франції, Великобританії, Данії, Чехії, а також інших регіонів світу дуже навіть охоче використовують App Vault, а тепер ця функція стане набагато більш функціональною, ніж раніше. В майбутньому Xiaomi продовжить її поліпшення, надаючи доступ до якомога більшій кількості сервісів і можливостей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.