Apple видалила свою мобільну гру з App Store за межами США

Днями ми писали про Warren Buffet’s Paper Wizard, створену внутрішньою студією Apple. У грі користувачеві належить приміряти на себе роль майбутнього мільярдера Уоррена Баффета, який в юності заробляв розносом газет. Цілі гри – як слід цілитися в будинки і розкидати на ганочки свіжу кореспонденцію, уникаючи влучень в чужі автомобілі, птахів та інші перешкоди. Невигадливий, але дуже веселий симулятор газетчника Warren Buffet’s Paper Wizard вже встиг полюбитися гравцям, але несподівано він зник з App Store за межами США.

Причиною могло стати те, що Уоррен Баффет не так добре відомий за межами Сполучених Штатів Америки, тому не всі зможуть зрозуміти сенс гри, що стала свого роду даниною поваги іменитому інвестору.

У минулому році інвестиційна компанія Баффета купила великий пакет акцій Apple, а сам мільярдер став після цього третім за величиною інституційним акціонером Apple. Це гаряче вітав сам Тім Кук, так як Баффетт – перевірений і стабільний партнер, який зберігає свої інвестиції протягом тривалого терміну. 

Ще однією причиною могло стати те, що гра, незважаючи на багато позитивних аспектів, все-таки виглядає досить просто. Ознайомившись з новинкою від Apple, гравці могли б припустити, що приблизно такими будуть і ексклюзивні ігри в платному сервісі Apple Arcade, і не захотіти ставати його передплатником.

Ми перевірили – в Україні гра зникла також.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.