Фотографії Redmi K20 Pro«вбивці флагманів » від Xiaomi здивували всіх

З початку нинішнього року компанія Xiaomi вже випустила на ринок відразу два фірмових мобільних пристроїв топового рівня, а стали такими Mi 9 і Mi Mix 3 (5G), обидва з яких всі бажаючі вже можуть купити. Втім, через досить великий цінник ці смартфони не по кишені багатьом покупцям. У зв’язку з цим китайська корпорація вирішила створити «вбивцю» флагманів під назвою Redmi K20 Pro, а анонсувати його повинні вже через кілька днів. Сьогодні, 18 травня 2019 року, відомий інсайдер опублікував його фотографії.

Індійський інсайдер мукул Шарма опублікував в соціальній мережі Twitter кілька фотографій, які проливають світло на те, як виглядає смартфон Xiaomi Redmi K20 Pro, вихід якого трапиться вже в нинішньому місяці. Також вдалося з’ясувати, що флагман оснащений 6,39-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, а в саму матрицю вбудований сканер відбитків пальців, що працює на основі технології оптики. Фронтальна камера телефону є висувною, а висувається вона з верхнього торця металевого корпусу.

Апаратної основою смартфона є восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,86 ГГц, а доповнений він графікою Adreno 640. Підтримувати мережу 5G новинка не зможе, але зате вона отримає чіп NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її численними аналогами. Серед інтерфейсів всіх користувачів чекають USB Type-C і звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників, який дозволить використовувати провідні моделі навушників без будь-яких перехідників і додаткових пристроїв.

Корпус мобільного пристрою в особі Xiaomi Redmi K20 Pro виявиться виконаний з металу і скла, а на тильній частині знаходиться потрійна основна камера з вертикальним розташуванням об’єктивів. На опублікованих в мережі знімках видно, що смартфон через це виглядає з тильної частини не надто привабливо, але покупці готові пробачити йому такої непримітний зовнішній вигляд, тому що коштувати новинка, за чутками, буде всього $ 350, а це зробить її найдешевшим телефоном серед всіх, оснащених чіпом Snapdragon 855.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.