Honor 20 Pro: міні-огляд до офіційної презентації

Видання Android Central поділилося першим поглядом і якісними зображеннями смартфона Honor 20 Pro. Його презентація відбудеться лише 21 травня – ресурс помилково опублікував матеріал раніше терміну. Зараз він прихований.

Автор Android Central зазначив задню кришку, що перебивається та красиво відбиває світло у всіх чотирьох варіантах кольору корпусу. У 6,26-дюймовому дисплеї знайшлося місце для 32-мегапіксельної камери, але сканер відбитків пальців не під склом, а в кнопці живлення, як і в звичайному Honor 20.

На корпусі помітні монодинамік і роз’єм USB Type-C, які зайняли нижню межу, джек для навушників, судячи з усього, не передбачений. Кнопка вимикання розташована на одній стороні з гойдалкою гучності.

Ззаду помітні відразу чотири датчика зображення: основний Sony IMX586 на 48 Мп з діафрагмою f / 1,4, ширококутний, телеоб’єктив з триразовим оптичним зумом і макросенсор. Нічний режим доступний при використанні головного і широкоугольного сенсорів.

Honor надала зразок смартфона в лабораторію DxOMark, експерти якої оцінять фотоможливості нового флагмана.

Китайський бренд також співпрацює зі студією Epic Games, тому забезпечить стабільну роботу гри Fortnite при 60 кадрах в секунду.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.