OnePlus 6 і 6T отримають флагманську функцію Zen Mode, але обійдуть стороною Nightscape 2.0

Кілька днів тому, 14 травня, китайська компанія OnePlus представила нові флагманські смартфони. Як і очікувалося, новинки комплектуються не тільки поліпшеним «залізом», а й оновленим фірмовим інтерфейсом OxygenOS 9.5.

Джерела Android Authority розповіли, що кілька функцій нової версії оболонки будуть також доступні на старих смартфонах виробника. Так, OnePlus 6 і 6T отримають режим Zen Mode, а Nightscape 2.0 так і залишиться флагманською функцією OnePlus 7.

Zen Mode – аналог Digital Wellbeing від Google, трохи відрізняється функціоналом. Якщо «фіча» Google покликана стежити за активністю користувача і обмежувати використання того чи іншого додатка, то Zen Mode забороняє практично все: в цьому режимі пристрою OnePlus здатні тільки приймати дзвінки і відкривати камеру.

Триває Zen Mode 20 хвилин, проте, протягом цього часу відключити його не можна. Він буде продовжувати працювати навіть після перезавантаження. 

OnePlus поліпшила можливості камери при слабкому освітленні за допомогою технології Nightscape 2.0, проте, вона так і залишиться ексклюзивною для OnePlus 7 і 7 Pro. Обидва смартфони отримали 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX586, який в поєднанні з чіпсетом Snapdragon 855 забезпечує кращу продуктивність при слабкому освітленні.

Ще одна нова настройка, екран запису, управляється програмним забезпеченням – на думку джерела, вона також стане доступною для OnePlus 6 і 6T у майбутніх оновленнях OxygenOS.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.