Xiaomi виклала в мережу офіційні зображення браслета Mi Band 4

Зовсім недавно, завдяки відомству NCC, трапився велика витік інформації про таку майбутню новинку, як Xiaomi Mi Band 4. Вона дозволила зрозуміти, що буде представляти із себе спортивний браслет наступного покоління, і, як виявилося, з цим гаджетом все далеко не так добре, як багато хто очікував. На тлі появи в мережі негативних відгуків про майбутнє спортивному браслеті, який повинні представити в середині червня цього року, компанія-виробник, тобто Xiaomi, виклала в мережу офіційні зображення даного наручного пристрою, тим самим його розсекретивши.

На опублікованих зображеннях видно, що Xiaomi Mi Band 4 виявиться здатний керувати музичним відтворенням на мобільному пристрої, а на таке не був здатний ще жоден з наречених гаджетів компанії. При цьому дисплей трекера є кольоровим, а показувати він може найрізноманітніші зображення. Матриця захищена від фізичного впливу загартованим склом, а прямо під екраном знаходиться невелика сенсорна кнопка, призначена, найімовірніше, для підтвердження або ж скасування різних дій.

Ремінець нового фітнес-браслета компанії практично зовсім не відрізняється від такого, як в будь-яких інших трекерах бренду, тому з руки Xiaomi Mi Band 4 у деяких необережних людей як і раніше може продовжити спадати. Ніякої перфорації на ньому немає, а значить під час занять спортом він може приймати неправильне положення. На відміну від будь-яких інших пристроїв такого типу, новий фітнес-браслет має унікальну можливість – в нього вбудований голосовий помічник Xiao AI, але працювати він, найімовірніше, зможе тільки в Китаї.

Також від офіційного джерела відомо, що в Xiaomi Mi Band 4 виявиться додана спеціальна функція, при використанні якої досить буде натиснути на екран браслета, щоб підключений до трекера смартфон зробив фотографію, або ж почав записувати відео. Це може бути дуже зручно в тих випадках, коли потрібно сфотографувати себе на тлі якогось об’єкта, але поруч людей людей, здатних допомогти це зробити. Разом з трекером компанія-виробник випустити новий додаток Mi Fit, яке отримає Звільнений інтерфейс і інші можливості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.