Apple Watch 4 отримали нагороду «Дисплей року»

Організація “The Society for Information Display” удостоїла Apple Watch 4 нагородою «Дисплей року». Щороку вона присуджується «дисплейним продуктам з найбільш значними технологічними досягненнями і / або видатними характеристиками».

Цього року відбулось двадцять п’яте щорічне вручення премій в області індустрії дисплеїв Голова журі доктор Вей Чань зазначив, що в цьому році переможці «відображають широту і глибину» технологічних інновацій.

«Щорічна подія, присвячена врученню нагород в області виставкової індустрії, завжди є довгоочікуваною, оскільки, вона дозволяє нам продемонструвати високу якість та інновацій на всіх рівнях – від компонентів до кінцевої продукції», – заявив Чань.

Журі високо оцінило OLED-дисплей Apple Watch 4, який став на 30% більше, ніж у минулій версії годинників. Окремо було відзначено, що, незважаючи на збільшену діагональ екрану, нова технологія підвищення енергоефективності дозволяє щогодини працювати цілий день без підзарядки.

Завдання дизайнерів полягало в тому, щоб збільшити зону огляду екрану, не змінюючи габарити годинника. Щоб досягти поставленої мети, вони зменшили рамки пристрою.

Друге місце зайняла компанія Samsung з модульним  мікро LED-екраном, а третє місце дісталося Sony за систему кристалічних LED-дисплеїв.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.