Samsung представила 64-мегапіксельний датчик мобільної камери

Південнокорейська компанія Samsung анонсувала 64-мегапіксельний датчик камери для смартфонів. Про це виробник розповів у своєму блозі. 

Датчик отримав назву 64Mp ISOCELL Bright GW1, а його розмір – 0,8 мкм. Головними особливостями новинки стали технологія Tetracell, що дозволяє групувати пікселі для захоплення більшої кількості світла в умовах поганого освітлення, а також HDR, що розширює динамічний діапазон до 100 дБ (людське око бачить 120 дБ).

Сенсор, за словами розробників, буде отримувати більше світла за рахунок збільшеної площі, тим самим краще передавати яскравість об’єктів. Датчик працює з системою Super PD і дозволяє записувати ролики в розширенні Full HD зі швидкістю 480 к / с.

Виконавчий віце-президент із сенсорного бізнесу в Samsung Йонгін Парк вважає, що Bright GW1 забезпечить новий рівень зйомки на найсучасніших смартфонах.

За останні кілька років камери для мобільних пристроїв стали основним інструментом для запису та обміну нашими повсякденними моментами. ISOCELL Bright GW1 поліпшить наші уявлення про повсякденне життя.

Очікується, що масове виробництво ISOCELL Bright GW1 почнеться в другій половині цього року. Які смартфони можуть отримати датчик, ще невідомо – експерти вважають, що сенсор може з’явитися в прийдешній лінійці Galaxy Note 10.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.