Названі найпопулярніші смартфони в світі

З кожним роком покупці електроніки все краще в ній розбираються, тому виробникам все складніше вводити їх в оману. Так, число фанатів продукції Samsung за останні роки значно знизилося, а мільйони людей розчарувалися в гаджетах LG і Sony, зрозумівши, що їх продукція нічим не відрізняється від гаджетів, створених китайськими брендами. Сьогодні, 3 травня 2019 року, були названі найпопулярніші в світі смартфони, які покупці купують собі найчастіше.

 

Інформацією про це поділилося дослідне інформаційне агентство Counterpoint Research. Повідомляється, що найпопулярнішим мобільним пристроєм за станом на кінець першого кварталу (кінець березня) 2019 року є Apple iPhone X, який вийшов на ринок в кінці 2017 року. Потім, відразу після нього, йде iPhone 8, а з великим відривом слідом іде його більша версія в особі моделі iPhone 8 Plus, що відрізняється від оригінальної версії більшим 5,5-дюймовим екраном, а також, крім того, подвійний камерою.

На четвертому місці за популярністю серед покупців знаходиться Apple iPhone 7, тобто ще один продукт «яблучної» корпорації, але потім, з зовсім невеликим відривом, знаходиться бюджетний телефон Xiaomi Redmi 5A, який замикає першу п’ятірку. Відразу після нього знаходиться Samsung Galaxy S9, тобто флагман зразка 2018 року, а на сьомому рядку рейтингу знайшлося місце для Apple iPhone XS Max, який пішов з продажу недалеко від iPhone XR, тому що вони продаються практично однаково добре. Потім йдуть старі телефони південнокорейської корпорації, а саме – Galaxy S5 Plus і Galaxy S6.


Таким чином, як можна легко помітити, продукція Apple на ринку смартфонів все конкуренції, але у цього є причина. Якщо «яблучна» корпорація щорічно випускає не більше трьох моделей мобільних пристроїв, то Xiaomi, Huawei, Samsung і всі інші виробники випускають, як правило, не менше трьох десятків різних моделей. У підсумку, попит на них рівномірно розподіляється, що не дозволяє зайняти високих місць в подібних рейтингах. Втім, це вже проблеми окремих виробників, так як все це не скасовує того факту, що iPhone X – це найпопулярніший в світі смартфон.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.