Google додасть в WearOS зручну навігацію з віджетами

Операційна система WearOS для розумних годинників отримає велике оновлення в травні цього року. Google опублікувала відео, в якому показано одне з найголовніших нововведень апдейта – Tiles.

Функція являє собою «плитки» з віджетами, які можна перебирати свайпами. Це може знадобитися користувачам, щоб швидко отримати потрібну інформацію, переглянути погоду, заходи в календарі, пульс, заголовки новин і багато іншого.

Доступ до Tiles можна отримати за допомогою натискання правої фізичної кнопки на циферблаті пристрою «Плитки» можуть бути перебудовані самостійно, а розкладку також можна налаштувати за допомогою мобільного додатку Wear OS. 

Не всі розумні годинники, що використовують Wear OS, матимуть нову функцію. Список підтримуючих пристроїв, швидше за все, буде названий в кінці травня. Також, компанія обіцяє випускати більше віджетів з плином часу.

Про нове масштабне оновлення оболонки Wear OS виробник розповість в рамках конференції I / O 2019, яка пройде з 7 по 9 травня у Каліфорнії. Крім новин про розумні годинники буде представлена десята версія Android.

Оновлення на 20.30 : стали відомі перші пристрої, які будуть працювати з «плитками»: Fossil Sport, Huawei Watch 2, Ticwatch Pro, Ticwatch E, Misfit Vapor, LG Watch Urbane, Huawei Watch і Montblanc Summit 2.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.