Нова особливість прошивки MIUI 11 для смартфонів Xiaomi здивувала багатьох фанатів

Чим далі в майбутнє, тим більш затребуваним в усіх відношеннях стає програмне забезпечення, яке в даний час вкрай активно випускають майже всі виробники електроніки. Уже в нинішньому 2019 році трапиться реліз прошивки MIUI 11, а створює її для своїх смартфонів і планшетів компанія Xiaomi. Сьогодні, 3 травня, стало відомо те, що MIUI 11 отримає нову особливість, яка гарантовано повалить всіх в шок. Її додавання в програмне забезпечення є черговим доказом того, що китайська корпорація прислухається до прохань своїх користувачів.

Кілька років тому в прошивці MIUI був спеціальний дитячий режим, який також дуже часто використовували пенсіонери. Він дозволяв в кілька натискань обмежити функціональні можливості мобільного пристрою, що дозволяло значно спростити процес його використання. Проте, розробники вирішили від нього відмовитися, але вже незабаром все знову зможуть ним користуватися. Пов’язано це з тим, що в операційну систему MIUI 11 доданий аналог режиму Child Mode, при включенні якого велика частина функціональних можливостей відключається.

Інсайдери виявили в новій прошивці Xiaomi згадка середовища «Kid space», яка перекладається як «Дитяче простір». Саме так, найімовірніше, буде називатися нова функція прошивки MIUI 11, додати яку китайська корпорація вирішила на прохання користувачів. Щоб скористатися таким нововведенням буде потрібно просто активувати спеціальну опцію, а потім ввести захисний PIN-код або цифровий ключ. Без такого отримати доступ до повноцінного режиму знову вже не вийде.

При цьому батьки зможуть самостійно вибрати, які функції і додатки будуть доступні в режимі обмежених можливостей. Наприклад, можна дозволити дитині використовувати WhatsApp і веб-браузер Google Chrome, а доступ до Telegram і іншим програмам заборонити. Впровадження такого нововведення позитивно позначиться на популярності смартфонів Xiaomi, адже в продукції далеко не всіх виробників є подібна можливість. Очікується, що офіційна презентація прошивки MIUI 11 трапиться в другій половині 2019 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.