Краще AirPods: нові бездротові навушники Amazon і Microsoft підірвали інтернет

Бездротові технології з кожним днем ​​стають все більш затребуваними, а відбувається це в першу чергу за рахунок того, що великі IT-корпорації випускають революційні продукти. Одним з таких стали бездротові навушники AirPods, які Apple представила і запустила в продаж ще в 2016 році. В даний час вони є найпопулярнішими і відомими в своєму класі, але їх успіх не дає спокою всім виробникам, в тому числі Amazon і Microsoft.

Сьогодні, 30 квітня 2019 року, стало відомо про те, що вже в недалекому майбутньому дві вкрай відомих американських корпорації, які входять в топ-5 найбагатших у світі, випустять свої власні бездротові навушники, а нагадувати вони будуть саме AirPods. Користувачів чекають два незалежних один від одного навушника, а також, крім того, спеціальний кейс, який призначений для підзарядки цих самих навушників. Він буде виступати чимось на зразок док-станції для їх підзарядки, а також служити способом транспортування.

Головною особливістю бездротових навушників від компаній Amazon і Microsoft стане підтримка аналога функції «Привіт, Siri». Це означає, що їх власникам виявиться досить вимовити якусь конкретну фразу, як відразу після цього запуститься віртуальний помічник, і з ним можна буде почати взаємодіяти. Використовувати новинки вдасться з гаджетами на базі операційних систем Android, Windows і Linux, а ось на macOS і iOS доступні виявляться далеко не всі можливості.

Успіх нових бездротових навушників, які мають всі шанси затьмарити AirPods від Apple, безпосередньо залежить від рівня реалізації, а також, крім того, від зовнішнього вигляду і вартості майбутньої новинки. Продукт «яблучної» корпорації в версії з бездротовим чохлом обходиться в $ 200, тоді як дітище Amazon і Microsoft буде коштувати значно дешевше, але скільки саме – невідомо. Очікується, що новинки стануть доступні для покупки вже в другій половині 2019 року, а анонсувати їх повинні вже влітку, тобто через кілька місяців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.