Оголошена дата початку продажів Xiaomi Mi Band 4

З тих самих пір, як покупці по всьому світу виявляють підвищений інтерес до портативній електроніці, десятки компаній намагаються заробити на цьому гроші. Для цього вони створюють і випускають на ринок різні гаджети, починаючи від смартфонів і закінчуючи спортивними браслетами. З останніми в даний час все не дуже добре, тому що ті можливості, які можуть запропонувати існуючі на ринку моделі, не можуть здивувати користувачів, але новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 абсолютно точно порадує всіх.

Ні для кого не секрет, що даний фітнес-трекер вийде на ринок вже в 2019 році, але сьогодні, 29 квітня, цього знайшлося офіційне підтвердження. Глава компанії Huami Девід Цуй в соціальній мережі Weibo від імені свого офіційного аккаунта повідомив про те, що чекати появи на ринку фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4 залишилося зовсім недовго. За його словами, новинка гарантовано не вийде на ринок до другої половини травня, а потім трапиться її анонс. Не можна не помітити, що Huami – це дочірній бренд Xiaomi.

Саме ця дочірня компанія створювала і випускала на ринок все моделі Mi Band, починаючи з самого першого покоління, розробленого п’ять років тому. На основі даних відомостей з’явилися нові, згідно з якими Xiaomi Mi Band 4 анонсують на спеціальному заході в Китаї, а пройде воно у середині червня цього року. Потім, через півтора тижні, новинка надійде в продаж у фірмових торгових точках на території країни, а також, крім того, в офіційному онлайн-магазині виробника.

Що стосується дати початку продажів в Україні, то офіційно Xiaomi Mi Band 4 стане доступний для покупки на міжнародному ринку не раніше другої половини липня, тобто чекати його появи доведеться ще досить довго. Відомо, що новинка отримає кольоровий 1-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, підтримку магнітної зарядки, захисне скло для захисту матриці дисплея, а також, крім того, модуль Bluetooth 5.0 для підключення до електронних пристроїв. Для обміну даними зі смартфонами буде потрібно встановити додаток Mi Fit.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.