Sony PlayStation 4 в скорому часі впаде в ціні в два рази

Чим новіший і більш технологічні електронний пристрій, тим більше воно буде коштувати на самому початку, але поступово його цінник буде зменшуватися, тому що на ринок почнуть виходити більш нові і сучасні моделі, звичайно, з плином часу. Ще в кінці 2013 року в продаж надійшла приставка Sony PlayStation 4, яка за більш ніж п’ять років перебування на ринку була продана тиражем в більш ніж 90 млн штук, але в нинішньому році попит на неї значно впав, а сталося це через появу чуток про консолях наступного покоління.

Крім того, PS4 неймовірно сильно застаріла по частині технічного оснащення, а от чи варто вона як і раніше досить багато, в результаті чого дозволити собі її покупку багато хто просто не можуть, та й охочих це робити з кожним днем ​​все менше і менше. На тлі всього цього, як повідомив відомий галузевої аналітик Майкл Пактер, вже в найближчі кілька місяців ігрова приставка Sony PlayStation 4 впаде в ціні в два рази, а станеться це зовсім несподівано без будь-якого попереднього сповіщення.

Відбудеться все це в зв’язку з тим, що тільки таким чином, як запевняє експерт ринку, виробник зможе зберігати попит на PS4 до самого початку продажів консолі нового покоління. Таким чином, якщо в даний час купити ігрову приставку Sony PlayStation 4 можна за $ 349 – $ 399, то вже незабаром за неї доведеться викласти $ 200, тобто її покупка обійдеться всім покупцям в 5500 гривень. Хоч аналітик і не називає конкретних термінів, але він стверджує, що зниження вартості трапиться «вже скоро».

На практиці це означає, що ігрова приставка нинішнього покоління від японської корпорації може стати дешевше вже в травні-червні, тобто в найближчі 2,5 місяці. Тільки таким чином виробник зможе зберегти попит на Sony PlayStation 4 навіть після презентації консолі нового покоління, вихід якої очікується в 2020 році, а ось презентація може трапитися в нинішньому. Цілком собі очевидно, що в світі знайдеться вкрай багато людей, охочих стати власниками PS4 всього за 5500 гривень, тим більше що зараз купити для неї можна дуже багато різних відеоігор, доступних для покупки за менш ніж $ 20.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.