В Індії заарештували 16 підлітків за гру в PUBG

В Індії поліція затримала як мінімум 16 осіб за незаконну гру в мобільну версію PlayerUnknown’s Battlegrounds. Про це повідомляє видання Times of India.

Їх смартфони були вилучені та перевірені на предмет використання забороненої гри. На момент написання новини, деяких із затриманих випустили під заставу без пред’явлення звинувачень. 

Молоді люди грали в гру PUBG кожен день по кілька годин біля одного магазину в Акот [місто в індійському штаті Махараштра]. У п’ятницю поліція прийшла туди і схопила їх на гарячому.

Вперше указ про заборону популярних «королівських битв», таких як PUBG і Fortnite, випустили в січні 2019 року. Влада кількох індійських штатів вважають, що гра негативно впливає на поведінку молоді, визнавши її винною в зростанні агресивного поводження та насильства серед дітей. 

Минулого місяця Bluehole, материнська компанія PUBG, опублікувала заяву для індійських ЗМІ, в якій говорилося, що розробники будуть продовжувати спілкуватися з батьками, педагогами, державними органами і прислухатися до їх відгуків про гру.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.