Операційна система від Huawei для смартфонів «убила» Android

В даний час на ринку мобільних операційних систем для смартфонів лідируюче положення займає Android і iOS, тоді як ще кілька років тому на платформі Windows Mobile, але в кінцевому рахунку вона з трем провалювалася. Впрочем, вже вчасно розклад сил можна дуже сильно змінити, тому як Huawei готують і починають випускати на ринок смартфони на операційній системі Kirin OS, створену повністю завершеним, про що повідомляють офіційний джерело.

Компанія Die Welt відкрила телеканал Huawei, який вже завершив розробку операційної системи Kirin OS, яка може бути офіційно представлена ​​вже в найближчих місяцях, а також у перших мобільних пристроях на її базі. . Утверджено, що вона є полноценной заміною Android, використовуйте всю компанію, яка може заблокувати, що Google висунула підказки правилам США.

Починаю, що одночасно це-то таке може служити, ще в 2012 році компанія Huawei починає створювати операційну систему Kirin OS, яку розроблено декілька сотень мільйонів доларів. В кінцевому ітоге тепер у китайській корпорації є полноценная замість Android, яка повністю допомагає «убити» ОС від Google, тому як вона нічого не встигає. Напротив, як затверджується, це програмне забезпечення для забезпечення, орієнтованого на останнє задоволення. Сама нова операційна система називається Кирін О.С., і саме під таким названням вона вийшла на ринок, повідомляє офіційний джерело. При цьому було відмінено, що у Huawei немає планів використовувати дану ОС в найближчі годи, але якщо в ній буде задіяно використання Android від Google, то таке повне може служити з-за нових санкцій проти корпорацій зі сторони США, а не іншого, Як це зробити, використовуйте своє фірмове програмне забезпечення, причому точно також, можливо, і спробуйте інші китайські бренди.
Operatsiyna systema vid Huawei dlya smartfoniv «ubyla» Android

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.