Sony в два рази знизить ціну PlayStation 4

Нинішнє покоління ігрових консолей вийшло на ринок ще в кінці 2013 року, тобто дуже і дуже давно. З тих пір технології зробили крок далеко вперед, а сучасні смартфони та планшети стали набагато могутніше і краще в усіх відношеннях. Втім, появи нових приставок чекати доведеться ще щонайменше півтора року, а оскільки інтерес покупців до старих моделей почав знижуватися, компанія Sony вже незабаром піде на відчайдушний крок, а саме – вона в два рази знизить ціну PlayStation 4, тим самим зробивши її набагато дешевше.

За інформацією від галузевого аналітика Майкла Пактер, який раніше вже неодноразово повідомляв достовірні відомості, ігрова приставка PlayStation 4 зараз користується невисоким попитом серед покупців, тому як ніхто не хоче купувати її за велику суму грошей, адже вона вже застаріла технічно, а до появи на ринку нового покоління залишилося менше двох років. Саме тому, як вважає експерт, уже в травні-червні нинішнього року Sony обрушить ціну PS4 приблизно в два рази.

Так, якщо зараз купити Sony PlayStation 4 можна за $ 349 – $ 399, в залежності від модифікації і країни покупки, то вже незабаром придбати її можна буде всього за $ 200. Це дозволить значно підвищити продажі PS4 до самого початку продажів ігрової приставки нового покоління. Більш того, як вважає експерт, японський бренд буде на постійній основі влаштовувати різні розпродажі і спеціальні пропозиції, спрямовані на те, щоб пропонувати всім бажаючим купувати гри за мінімальними цінами.

З тим урахуванням, що PS4 незабаром буде коштувати всього $ 200, а кращі відеоігри для неї, в тому числі ексклюзиви, можуть почати продавати за $ 15, приставка абсолютно точно стане набагато привабливішою в очах всіх покупців, адже купивши собі Sony PlayStation 4 всі зможуть пройти більше однієї тисячі випущених для неї ігор, купивши їх за мінімальною ціною. Якщо подібних заходів не буде в недалекому майбутньому, продажу консолі нинішнього покоління абсолютно точно погіршується в кілька разів, а станеться це вже до осені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.