Nubia Red Devil 3 першим з смартфонів отримає активне охолодження

Виробник планує застосувати нову систему відводу тепла, яка буде включати вбудований в корпус вентилятор.

Бренд Nubia, що належить компанії ZTE, вже встиг випустити два ігрових смартфона Red Devil, відомих на нашому ринку як Nubia Red Magic. На підході – третє покоління «червоного диявола», так що подробиць про нього найближчим часом буде все більше і більше.

На цьому тижні глава Nubia Ні Фей (Ni Fei) повідомив, що майбутній смартфон Red Devil 3 буде орієнтований на кіберспорт і отримає систему активного охолодження. Проте, користувачі висловили стурбованість з приводу товщини корпусу апарату і терміну служби його батареї. У відповідь на це Ні Фей заявив, що нова технологія розсіювання тепла ніяк не позначиться на товщині пристрою. Більш того, за його словами, смартфон стане тонше своїх попередників, а ємність акумулятора навіть збільшиться.

Раніше Nubia використовувала принцип розсіювання тепла в аеродинамічній трубі, що сприяло збільшенню потоку повітря на 73%. Потім компанія почала застосовувати фірмову комбіновану систему охолодження ICE з повітряним і рідинним охолодженням. Для майбутнього Red Devil 3 інженери Nubia розробили нову технологію векторного управління, щоб підтримувати більш плавну і менш гучну роботу вентилятора. Крім цього, будуть задіяні трубки з рідинним охолодженням і турбіна для виведення більшого обсягу повітря в стислому просторі і кращого розсіювання тепла. Така система охолодження буде займати дуже мало місця.

Таким чином виходить, що Red Devil 3 стане першим в світі смартфоном з вентилятором для охолодження. Деякі існуючі смартфони на ринку вже використовують такий спосіб відведення тепла (наприклад, ASUS ROG Phone), але на відміну від них, Nubia оснастить свій апарат вентилятором, який буде знаходитися безпосередньо всередині корпусу. Інших подробиць про Red Devil 3 поки не повідомляється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.