Xiaomi Mi 10 – з легким доступом до додатків Google, Xiaomi жартує над Huawei

Виробники смартфонів нерідко використовують пристрої конкурентів, щоб виділитися на їхньому тлі. Іноді в хід йде навіть тонкий тролінг. Ми неодноразово могли бачити, як щось подібне компанія Huawei проробляє з Samsung або Apple. Але тепер і сама Huawei стала об’єктом троллінгу з боку іншого китайського бренду – Xiaomi.

Напис на коробці Xiaomi Mi 10 Pro натякає на нездатність Huawei використовувати сервіси Google

Нещодавно компанія Xiaomi представила в Європі глобальні версії смартфонів Mi 10 і Mi 10 Pro. І як виявилося, на роздрібній коробці старшої моделі красується напис «з легким доступом до додатків Google, які ви використовуєте найчастіше». Вона розмістилася прямо під назвою моделі. Тим самим один китайський бренд прямо вказує, що її смартфони забезпечують можливість установки і використання додатків і сервісів Google, а покупці смартфонів іншого китайського бренду обмежені в такої можливості (хоча прямо назву конкуруючого бренду не згадується). Проте, це пряма маркетингова стратегія, націлена на Huawei, чиї смартфони є досить популярними в Європі.

Нагадаємо, нещодавно представлена ​​лінійка смартфонів Huawei P40 позбавлена ​​підтримки мобільних сервісів Google і не дозволяє встановлювати додатки пошукового гіганта. Незважаючи на наявність деяких альтернатив, деякі користувачі все ж можуть відмовитися від мобільних пристроїв Huawei на користь апаратів інших брендів. І Xiaomi сподівається привернути увагу таких потенційних покупців до своїх флагманським смартфонам. Додамо, моделі Xiaomi Mi 10 Pro і Huawei P40 Pro мають однакову стартову ціну на рівні € 999 і є конкурентами в ряді аспектів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.