Microsoft припинить підтримку фітнес-трекерів Band

Компанія Microsoft оголосила, що припиняє підтримку фітнес-трекерів Band з 31 травня 2019 року. Всі програми для аксесуара також будуть закриті і видалені з цифрових магазинів. Про це виробник повідомив на офіційному сайті сервісу Health Dashboard.

Компанія опублікувала часто задаються з інструкціями про те, як користувачі можуть експортувати свої дані або видалити їх самостійно. Незважаючи на те, що отримати доступ до будь-яких онлайн або хмарним функцій після 31 травня буде неможливо, власники Band як і раніше зможуть використовувати свої фітнес-трекери.

Пристрій вперше з’явилося за рік до появи Apple Watch – в 2014 році. Воно вміє відслідковувати кроки носія, частоту серцевих скорочень, контролювати сон, встановлювати будильники і розпізнає декілька видів тренувань. Перезавантаження аксесуара зробить його непрацездатним, додає Microsoft,

Крім цього, компанія дозволила тим власникам, які синхронізували Band з Health Dashboard в період з 1 грудня 2018 року по 1 березня 2019 року, подати заявку на повернення коштів. Вони можуть отримати 80 доларів за Band 1  і 175 доларівза Band 2.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.