Рендери OnePlus 7: виїжджаюча селфі-камера та потрійний основний модуль

Надійний інсайдер OnLeaks спільно з ресурсом Pricebaba опублікував попередні рендери флагманського смартфона OnePlus 7. З них можна зробити висновок про дизайн майбутнього пристрою.

Головна зміна у порівнянні з OnePlus 6T – відсутність вирізу під фронтальну камеру: вона сховається у виїжджаючому модулі на верхньому торці. Такий же принцип використовується у Vivo Apex і Energizer Power Max P18K Pop.

OnLeaks повідомляє, що в смартфоні буде використовуватися 6,5-дюймовий екран на відміну від 6,41″ в 6T. Рішення із селфі-модулем дозволить досягти співвідношення площі дисплея до передньої панелі в 95%.

Ще одне нововведення – третій датчик в основній камері. Точні характеристики невідомі: ймовірно, OnePlus використовує класичну зв’язку основного модуля, ширококутного та телеоб’єктива.

На правій грані розмістяться кнопка живлення і повзунок для перемикання режимів, на лівій – гойдалка регулювання гучності. Знизу встановлені мікрофон, порт USB Type-C і монодинамік: до джека 3,5 мм OnePlus вирішила не повертатися.

Технічні характеристики включають Snapdragon 855 з 6 ГБ і 128 ГБ пам’яті в мінімальної версії, Android 9 Pie з OxygenOS і акумулятор ємністю 4150 мАг з технологією швидкої зарядки Warp Charge. Бездротової зарядки не буде – про це оголосив глава OnePlus раніше.

Презентація OnePlus 7 може відбутися в травні-червні цього року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.