AirPods 2 з’являться в продажу набагато раніше, ніж ми очікували

Компанія Apple планує випускати перше покоління AirPods до кінця поточного місяця. На зміну їм прийдуть AirPods 2.

Іспанська сайт AppleSfera стверджує, що в другому поколінні бездротових навушників AirPods надійде в продаж 29 березня. Про це йому повідомили джерела в ланцюжку поставок Apple, добре знайомі з планами компанії. За їх словами, за день до цього припиняється «життєвий цикл» першої моделі AirPods, тобто їх перестануть постачати в роздрібні торговельні мережі.

Ця інформація заснована на скріншоті програмного забезпечення для логістики, де видно напис «Out of Stock» і дата 28.03.2019. Імовірно, на наступний день на зміну оригінальним навушників повинні прийти AirPods 2.


Очікується, що 25 березня в театрі Стіва Джобса відбудеться захід, на якому Apple оголосить про запуск нових сервісів, хоча офіційного підтвердження цієї події поки немає. Апаратних новинок на презентації спочатку не передбачалося, але тут важко щось передбачити. Раніше компанія приблизно в цей час року представляла нові моделі iPad. Про те, що Apple може анонсувати в березні навушники AirPods 2, зарядну станцію AirPower і нові планшети, минулого місяця повідомляв один грецький ресурс, інформацію підтвердив профільний сайт SlashLeaks.

Що стосується самих навушників, то про них мало що відомо. Цілком можливо, AirPods 2 отримають той же дизайн, але додаткову забарвлення (чорну) і нові функції, наприклад, підтримку бездротової зарядки і поліпшену автономність. При цьому їх вартість може суттєво збільшитися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.