ZTE запрошує на анонс носимих пристрої Nubia з гнучким дисплеєм

Прототип унікального гаджета показали ще минулої осені. А його повноцінна презентація пройде в кінці лютого на MWC 2019

25 лютого в Барселоні стартує щорічна виставка Mobile World Congress, на яку з’їдуться провідні виробники мобільної електроніки. Чи не залишиться в стороні і китайська компанія ZTE, яка візьме участь в MWC 2019 разом зі своїм суббрендом Nubia.

Nubia проведе в рамках MWC 2019 окремий захід, яке відбудеться 25 лютого о 18:00 за місцевим часом (20:00 за московським часом). Цвяхом прес-конференції, судячи по запрошенню, стане пристрій з гнеться дисплеєм. Це буде комерційна версія гнучкого пристрою під назвою Nubia α, прототип якого був представлений в серпні минулого року на IFA 2018 у Берліні. Подробиці майбутнього анонса поки невідомі.

Нагадаємо, Nubia α – це переносна пристрій з гнучким OLED-дисплеєм, який наполовину обвиває зап’ясті. Пристрій уміє відстежувати фізичну активність користувача, відтворювати музику, відображати повідомлення і виконувати багато інших функцій, як і більшість смарт-годин. Показаний на IFA 2018 прототип працював під управлінням мобільної операційної системи Android, але не виключено, що для комерційної версії гаджета ZTE розробить спеціальну платформу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.