Samsung патентує Smart Mirror TV – телевізор у вигляді дзеркала

Тема розумних дзеркал стає все більш популярною, так чому не поєднати таке дзеркало зі звичайним телевізором, подумали в Samsung.

На минулій виставці споживчої електроніки CES 2019 були представлені кілька моделей розумних дзеркал з вбудованими голосовими помічниками і сенсорними екранами. По всій видимості, подібні пристрої отримали позитивний відгук від споживачів, навіть компанія Samsung планує випустити телевізор у вигляді дзеркала.

Samsung вже деякий час розробляє нишевую серію телевізорів The Frame, які в вимкненому стані виглядають як картини. Південнокорейський виробник, ймовірно, хоче застосувати той же принцип до телевізора, поєднаного з дзеркалом. Патентна заявка на такий пристрій спочатку була зареєстрована на сайті Відомства з патентів і товарних знаків США (USPTO), а потім і в базі Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO). У документі описується телевізор квадратної форми з округленими кутами і дуже тонкою рамкою по периметру. На задній панелі пристрою передбачено з’єднання всіх основних інтерфейсів і харчування.

Smart Mirror TV в вимкненому стані виконує роль розумного дзеркала. Цілком можливо, що на ньому відображається певна інформація – на одному схематичному зображенні в патенті можна помітити прогноз погоди в режимі очікування. Крім того, не виключено, що до такого телевізору-дзеркала можна буде підключити смартфон Samsung Galaxy і переглядати вміст екрану. А оскільки пристрій відноситься до категорії «розумних» гаджетів, то воно напевно отримає інтеграцію з персональним помічником Bixby. Ось так уявляє собі реалізацію Smart Mirror TV ресурс LetsGoDigital:

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.