Xiaomi представила поліпшену версію електросамоката з запасом ходу 45 км

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro також отримав більш потужний двигун і збільшену інформаційну панель.

Компанія Xiaomi офіційно анонсувала електросамокат Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro. Як випливає з назви, це модернізована версія першої моделі самоката, яка зберегла переваги свого попередника і отримала деякі удосконалення.

Ключовим зміною в Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro стала його автономність. У поточній моделі вона досягає 45 км, завдяки більш місткому акумулятора, який складається з літій-іонних батарей формату 18650 сумарною потужністю 474 Вт · год. Попередня версія самоката може похвалитися акумулятором на 280 Вт · год, якого вистачає на 30 км шляху. Максимальна швидкість залишилася на колишньому рівні – це 25 км / ч в звичайному режимі і 15 км / ч в еко-режимі. У Pro-моделі також доданий новий спортивний режим.

Ще одна істотна зміна – інформаційна панель на кермі. Це невеликий екран, на якому відображаються до шести різних типів даних. Дисплей став більше, що дозволить краще розглянути наведену інформацію в режимі реального часу. Всі дані також доступні в додатку на смартфоні.

В іншому, це практично той же електросамокат з колишнім дизайном. Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro оснащений 8,5-дюймовими колесами, володіє захистом від води пилу за стандартом IP54, має подвійну гальмівну систему: спереду з E-ABS, ззаду – диски. У самоката також є стоп-сигнали для безпечного руху, і він як і раніше легко складається.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro оцінений в 2 799 юанів (413 доларів). У Китаї він надійде в продаж 18 лютого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.