Злиті прес-рендери всієї лінійки Moto G7

У першій половині 2019 року Motorola повинна анонсувати чотири смартфона сімейства Moto G7: G7 Play, G7 Plus, G7 Power і просто G7. Інсайдер OnLeaks спільно з сайтом MySmartPrice добув прес-рендери новинок.

Moto G7 Play

Смартфон з кодовим ім’ям channel стане найдоступнішим пристроєм в лінійці при ціні в 149 євро. Пристрій в золотому або синьому кольорі отримає широкий виріз в дисплеї та значний виступ знизу, де поміститься логотип Motorola. Сканер відбитків розміститься ззаду, під одинарної камерою.

Очікуються Snapdragon 632 в якості однокристальної системи, а також акумулятор на 3000 мАг.

Moto G7 Power

Вартість новинки з таким же Snapdragon 632, але збільшеною до 5000 мАг батареєю, планується в районі 209 євро. Дизайн також схожий на G7 Play, але доступні кольори інші – чорний і фіолетовий.

Moto G7

Каплевидний виріз в дисплеї, подвійна основна камера, але все те ж гігантське «підборіддя» з логотипом бренду. Використовуваний чіпсет – Snapdragon 632, за іншими даними, Snapdragon 660. Moto G7 буде доступний в чорному і білому кольорах корпусу.

Moto G7 Plus

Найдорожчий пристрій в лінійці буде доступний в чорномк і червономк кольорах зі Snapdragon 660. Дизайн схожий на Moto G7.

Дата анонса новинок поки невідома.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.