Рендери LG G8: майже як G7 ThinQ

Авторитетний інсайдер Стів Хеммерстоффер, відомий як OnLeaks, оприлюднив якісні рендери і 360-градусне відео наступного флагмана LG під назвою G8.

Відмінностей в порівнянні з торішнім LG G7 ThinQ мінімум: те ж саме скло з передньої і задньої сторони, той же круглий сканер відбитків пальців під дисплеєм, той же широкий виріз в стилі iPhone X / XS.

Основних камер як і раніше дві, хоча LG вже освоїла виробництво смартфона V40 ThinQ з потрійним модулем. На цей раз вони розміщені горизонтально і, схоже, позбавлені лазерного автофокусування. Зате, спереду є відразу два фронтальних датчика.

Діагональ дисплея складе 6,1 дюйма зі співвідношенням сторін 19,5: 9. Габарити пристрою – 152 × 72 × 8,4 мм.

Знизу є порт USB Type-C, 3,5-міліметровий джек для навушників і решітка динаміка. На правому торці розташовані кнопка живлення та лоток для SIM, а зліва – клавіші регулювання гучності та спеціальна кнопка для виклику «Google Асистента».

Інформації про технічні характеристики LG G8 вкрай мало. OnLeaks повідомляв, що дисплей смартфона замінить динамік завдяки функції Sound on Display. Презентація новинки відбудеться на Mobile World Congress 2019 наприкінці лютого.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.