Sony PlayStation 5 стане найголовнішим розчаруванням 2019 року

Ось уже як близько двох років по мережі ходять чутки про ігровій приставці Sony PlayStation 5, а приписують їй вкрай багато різних особливостей. Всі джерела запевняють, що консоль наступного покоління зможе запускати відеоігри в дозволі 4K з частотою 60 кадрів в секунду, але на таке в даний час здатні навіть не всі сучасні ігрові комп’ютери. Як стало відомо сьогодні, 18 січня 2019 року, дана консоль стане головним розчаруванням нинішнього року.

Колишній розробник ігрових студій Activision і Ubisoft Марк-Андре Ютрас, який в даний час займається створення рольової гри Hellpoint, розповів про те, що буде представляти із себе ігрова приставка Sony PlayStation 5. За його словами, вона розчарує всіх геймерів, які хочуть її купити , бо не зможе виправдати їхніх сподівань. Як приклад він навів випущену в кінці 2016 року модель PS4 Pro, на яку були великі надійні за якістю графіки, але всі вони зазнали краху.

За словами розробника, в даний час ігрові приставки обробляють 2 млн пікселів в секунду, тоді як Sony PlayStation 5, щоб вона забезпечувала підтримку 4K при частоті кадрів 60 fps, доведеться за такий же інтервал часу обробляти 8 млн пікселів, тобто в чотири рази більше . Якщо подібне дійсно трапиться, це буде найбільший стрибок за частиною продуктивності по частині «заліза» за всю історію ігрових консолей.

Саме тому Марк-Андре закликає не чекати від PS5 підтримки 4K при частоті 60 кадрів в секунду, тому як ігрова консоль наступного покоління не зможе забезпечити таку потужність. Він вважає, що новинка зможе запускати відеоігри в дозволі Full HD з частотою 60 fps, тоді як при використанні консолі в парі з 4K-телевізором доведеться задовольнятися лише 30 кадрами в секунду, а таким геймери точно залишаться незадоволені. Компанія Sony могла б реалізувати таку можливість, але вона обмежена бюджетом, адже потрібно зробити майбутню PlayStation 5 максимально дешевої, щоб дозволити собі її покупку міг широке коло покупців.

 

Джерело: Рrostotech

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.