Google припинила виробництво Chromecast Audio

10 січня користувач форумі Reddit поскаржився на скасування замовлення на покупку Chromecast Audio. Замовлення було розміщено ще в грудні, а про скасування магазин Google в Великобританії повідомив тільки після новорічних свят. Причина – пристрій знято з виробництва.

Журналісти Android Police помітили це і відправили запит в Google. Компанія офіційно підтвердила, що Chromecast Audio більше не виробляється:

Наш портфель продуктів продовжує розвиватися, і тепер у нас є безліч пристроїв для насолоди музикою. Тому, ми припинили виробництво нашого аудіо-продукту Chromecast. Ми продовжимо підтримку Chromecast Audio, так що користувачі можуть продовжувати насолоджуватися музикою, подкастами та іншим.

Користувачі, як і журналісти, обурені цим фактом і вважають ганьбою для компанії прибрати з продажу пристрій, вартість якого дорівнювала всього 15 доларам, а користі приносило масу.

Chromecast Audio допомагає перетворити будь-які провідні колонки або Hi-Fi системи в бездротові. Для цього достатньо підключити його через роз’єм mini-jack та увіткнути  живлення. На старті продажів пристрій пропонувався за 35 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.