В iPhone XI можуть з’явитися модеми від MediaTek і Samsung

Віце-президент Apple із закупок, Тоні Блевінс, дав свідчення в ході судового розгляду між Qualcomm і Федеральною торговою комісією США. За його словами, Apple розглядає Samsung, MediaTek та Intel в якості постачальника бездротових модемів 5G для iPhone 2019 року.

До 2016 року Apple використовувала в iPhone виключно модеми Qualcomm. У 2016-2017 роках Apple розділила свій ланцюжок поставок, уклавши контракти з Qualcomm та Intel, а в iPhone 2018 року використовуються тільки бездротові чіпи Intel через патентний спір з виробником Snapdragon.

Тепер компанія запустила Project Antique, який полягає в пошуку нових постачальників.

Уся концепція Project Antique полягала в тому, щоб знайти другого постачальника. Без образ [Intel], але ми не хочемо працювати з одним постачальником, – Тоні Блевінс

Блевінс сказав, що розмови із Samsung, чиї пристрої Galaxy S і Note конкурують з iPhone, «не найкращий вибір» для Apple, але Samsung в даний час є найбільшим постачальником компонентів для купертіновскої корпорації.

Представник Apple не згадав, чи обрана в результаті компанія постачальника 5G-модемів, або ж вихід смартфона з підтримкою 5G в 2019 року не відбудеться взагалі. Раніше повідомлялося , що пристрій з підтримкою мереж нового покоління від Apple вийде не раніше 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.