Apple займеться виробництвом розумного одягу

Портал Apple Insider звернув увагу на поданий Apple патент під назвою «Тканина із вбудованими електричними компонентами». Ресурс передбачає, що ця технологія буде використовуватися для створення розумного одягу, що здатен підключатися до смартфону за бездротовим зв’язком.

Згідно патентній заявці, тканина одягу складається з двох типів ниток: «провідні» та «ізоляційні». Одні покликані захистити шкіру від контакту з провідними нитками. Інші – забезпечити поширення електричного сигналу в усі частини одягу.

Одяг з такої тканини здатен збирати дані про фізіологічний стан користувача, виводити дані на екран iPhone, слухати музику за допомогою вбудованих в нього навушників і так далі.

Ще невідомо, коли буде реалізований перший розумний одяг компанії. Apple Insider нагадав, що Apple подає патенти і заявки практично щотижня – їх не слід розглядати як гарантію того, що компанія включить ці концепції в майбутні продукти Apple.

У грудні 2018 року американська корпорація вже оголошувала про створення пристрою, який буде моніторити стан людини уві сні –  iSheet.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.