Ігрова приставка Mad Box в усьому перевершила Sony PlayStation 5

Компанія Sony ось уже як багато років займається випуском на ринок ігрових приставок, а точно такими ж речами займаються Microsoft і Nintendo. Вже дуже багато років ніхто навіть не намагався також увірватися в гонку консолей, але все змінилося. Оскільки з кожним роком число геймерів по всьому світу стрімко зростає, поквапитися вирішила компанія Slightly Mad Studios. Вона сьогодні, 7 грудня 2018 року, показала свою майбутню ігрову приставку під назвою Mad Box, яка у всьому перевершує Sony PlayStation 5.

Як запевняють творці ігрової консолі нового покоління, вона здатна запускати відеоігри в дозволі 4K (3840 на 2160 пікселів) з частотою 60 кадрів в секунду, причому на найвищих графічних налаштуваннях. Крім того, Mad Box має підтримку шоломів віртуальної реальності, в яких забезпечується частота кадрів 120fps, а це цілком достатньо для того, щоб картина не відрізнялася від тієї, яку людина бачить в реальному житті.

Керівництво Slightly Mad Studios вирішило викласти в мережу зображення, які проливають світло на зовнішній вигляд консолі Mad Box. Як можна легко помітити, приставка виглядає просто неймовірно. Її корпус виконаний з злегка прозорого пластика чорного кольору, а по контуру є підсвічування, причому RGB. Користувачі зможуть самостійно вибрати один з десятків тисяч квітів, або ж активувати режим адаптивної підсвічування, яка буде підлаштовуватися під те, що відображається на екрані.


Встановити консоль користувачі зможуть як горизонтально, так і вертикально. Яке саме охолодження використовується в новинці – не уточнюється, але є всі підстави вважати, що дороге рідинне, а якщо це так, то Mad Box практично зовсім не видаватиме будь-яких звуків. Коли саме відбудеться офіційна презентація даного ігрового пристрою, на жаль, не повідомляється. Швидше за все, станеться це вже в 2019 році, тобто в найближчі кілька місяців.

Новинка гарантовано зможе затьмарити Sony PlayStation 5 і новий Xbox від Microsoft. Питання лише в тому, за якою ціною можна буде купити Mad Box, адже при такому дизайні і технічному оснащенні цінник навряд чи виявиться нижче за $ 1 000.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.