Xiaomi Redmi 6 вкрай сильно впав в ціні

Ось уже як майже півроку на території України для покупки доступний смартфон Xiaomi Redmi 6, який спочатку в офіційних торгових точках продавали за 5800 гривень, тобто за досить привабливою ціною. Цей мобільний пристрій вдає із себе апарат початкового рівня, здатний похвалитися підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також окремим слотом для карт пам’яті. За останній час він став відчутно дешевше.

В ході дослідження ринку цін на електроніку в Україні вдалося з’ясувати, що Xiaomi Redmi 6 вкрай сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки, ніж будь-коли раніше. Вже зараз придбати цей апарат можна за 4 390 гривень, тобто на 1500 гривень дешевше, ніж раніше. На вибір пропонують вибрати одну з п’яти кольорів, в список яких входять чорна, сіра, рожева, золотава і блакитна. Всі вони виглядають вкрай стильно і ефектно.

Головне купувати глобальну версію телефону, щоб прямо «з коробки» на неї була встановлена ​​прошивка MIUI 10 з вбудованим в неї українською мовою, а також повним набором сервісів від Google. Також не зайвим буде уточнити наявність офіційної гарантії від виробника на території України, тому як якщо її немає, то за гарантію у відповіді виявиться саме той магазин, в якому був куплений товар. Саме тому слід вибирати перевірені торгові точки, у яких багато відгуків.

Смартфон Xiaomi Redmi 6 оснащений 5,45-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), восьмиядерна процесором MediaTek Helio P22 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою PowerVR GE8320, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп) і 5 Мп фронтальною камерами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і FM-радіо, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг, але без підтримки швидкої зарядки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.