Як знайти смартфон за допомогою Mi Band 3?

Xiaomi Mi Band 3 обзавівся безліччю відмінностей і переваг в порівнянні з попередником Mi Band 2, одним з яких є -двосторонній відгук. З його допомогою є можливість не тільки знайти залишений десь браслет, але і відшукати загублений смартфон. Як знайти телефон за допомогою Mi Band 3?

Для здійснення описуваної в даній інструкції функції, має бути дотримано кілька умов:

смартфон повинен бути увімкнений та знаходитись неподалік від браслета (в радіусі дії Bluetooth, приблизно 15-20 метрів);
здійснена прив’язка браслета до смартфону (пристрої синхронізовані).
Процедура запуску пошуку смартфона виглядає наступним чином:

Активуємо екран Mi Band 3, натиснувши сенсорну кнопку.
За допомогою свайпов (вгору або вниз) перегортаємо екрани, поки не дійдемо до розділу «Детальніше».
За допомогою свайпов зліва направо шукаємо пункт «Пошук пристрою».
Натискаємо і утримуємо сенсорну кнопку – запуститься процес пошуку смартфона.
Якщо все зроблено правильно, дотримані описані вище умови, на дисплеї браслета відобразиться повідомлення “Пристрій знайдено”. Смартфон, в свою чергу заграє мелодію на максимальній гучності, що дозволить його відшукати, без особливих труднощів. Відключити відтворення мелодії можна, натиснувши сенсорну кнопку на браслеті.

Якщо ж смартфон знаходиться поза зоною дії Bluetooth-з’єднання або відключений, на екрані Mi band 3 відобразитися повідомлення: «Не вдається підключити».

Даний спосіб пошуку телефону, звичайно річ корисна, але не позбавлений певних недоліків. Найбільший з них – радіус дії. Але, на жаль, це обмеження накладає саме підключення за допомогою Bluetooth.

Продовжити пошуки смартфона (якщо описаний вище метод не дав результатів), можна за допомогою сервісу Google Find, який дозволяє відстежувати будь-які переміщення мобільного пристрою. Якщо телефон включений і є підключення до інтернету, то можна максимально точно дізнатися його місце розташування. Звичайно ж, цей вид пошуку працює лише в тому випадку, якщо на смартфоні підключений Google-аккаунт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.