Xiaomi Redmi Note 6 Pro сильно впав в ціні до рекордного мінімуму

Цієї осені в продаж на території України і безлічі інших країн світу надійшов смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який за своєю ціною є мобільним пристроєм початкового рівня, однак його технічне оснащення відносить його до середньої цінової категорії. Саме тому новинка користується вкрай великою популярністю з боку всіх покупців. На старті продажів цей апарат оцінили в 7800 гривень, тобто в досить велику суму грошей.

Втім, як вдалося з’ясувати виданню Prostotech.com в ході дослідження ринку, смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro нищівно потужно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки, ніж будь-коли раніше. Вже зараз купити цей апарат можна всього за 5 444 гривень, що ще зовсім недавно здавалося недосяжною мрією. Виходить, що всього за два місяці телефон подешевшав на 2 400 гривень, а це більш ніж 33% від його початкової ціни.


За зниженою ціною його реалізують відразу кілька торгових точок, в яких купити можна чорну, блакитну або ж рожеву забарвлення смартфона. Головне купувати глобальну модифікацію, щоб в неї прямо «з коробки» була вбудована прошивка MIUI з усіма сервісами Google і, крім того, з російською локалізацією.

Смартфон може похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, графікою Adreno 509, подвійний основний ( 12 Мп + 5 Мп) і подвійний фронтальної (20 Мп + 2 Мп) камерами, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, захисним склом Corning Gorilla Glass 3, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг.

В іншому, апарат може похвалитися сканером відбитків пальців на тильній частині корпусу, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і FM-радіо, корпусом з металу, а також роз’ємами microUSB і 3, 5 мм для підключення навушників. Габарити всього пристрою становлять 157,9 x 76,4 x 8.3 мм, тоді як важить воно всього 182 грами. Дізнатися про те, як купити Xiaomi Redmi Note 6 Pro за мінімальною ціною, можна тут.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.