Кондиціонер Xiaomi Mijia Smart Air Conditioner розумніший за свого власника

Компанія Xiaomi анонсувала дуже корисний пристрій – спліт-систему Mijia Smart Air Conditioner для дому та офісу. Новинка вже надійшла в продаж, і це смарт-кондиціонер, який, до того ж, продається по дуже низькій вартості.

Зараз Xiaomi Mijia Smart Air Conditioner коштує 360 доларів США, а після 29 грудня ціна виросте до 375 доларів. Спліт розумний, адже їм можна управляти через додаток і навіть за допомогою голосових команд, у нього є функція економії енергії, а також звичайний пульт управління на випадок, якщо смарт-функції вам не потрібні. Коефіцієнт виробленої їм енергії до витраченої ним же складає 4,75 проти 4,5 і переважної більшості сучасних спліт-систем від інших брендів.

На корпусі Mijia Smart Air Conditioner є інформаційний дисплей з регулюванням підсвічування, корпус відлитий із пластику підвищеної якості, а температуру Mijia Smart Air Conditioner може регулювати з кроком 0,1 градуса Цельсія, що, за великим рахунком, всього лише маркетинг. Крім того, Mijia Smart Air Conditioner отримав просунуті датчики температури в приміщенні, що дозволяє йому заощаджувати не тільки електроенергію, але і свій ресурс. Функція обігріву, само собою, теж в наявності.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.