AMD представила ігрову відеокарту Radeon RX 590

Компанія AMD представила відеокарту середнього цінового сегмента під назвою Radeon RX 590. Новинка виконана за 12-нм техпроцесом і здатна впевнено справлятися з будь-якими сучасними ігровими хітами, забезпечуючи якісну візуалізацію спецефектів і достатню для комфортної гри кількість кадрів в секунду.

Перехід на GPU AMD Polaris 30 c 2304 потокових процесорів і частотою до 1545 МГц в boost-режимі дозволив домогтися 15-процентного приросту продуктивності у порівнянні з попередньою моделлю RX 580. Обсяг відеопам’яті, що працює на тактовій частоті 8 ГГц, становить 8 ГБ, ширина шини – 256 біт.

У сучасних ААA-блокбастерах графічний адаптер здатний забезпечити стабільні 60 кадрів в секунду, а в популярних кіберспортивних дисциплінах цей показник може досягати 100 FPS.

Відеокарта підтримує технологію Radeon FreeSync, дозволяючи грати без розривів зображення при підключенні до монітора, оснащеного даною опцією. Також, для новинки була випущена нова версія драйвера Radeon Software.

В рамках акції «Прокачайте гру по повній» покупці Radeon RX 590 і Radeon RX Vega зможуть отримати в подарунок два з трьох хітів для ПК (Resident Evil 2, Devil May Cry 5 або Tom Clancy’s Division 2) на вибір.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.