Слайд-механізм Xiaomi Mi Mix 3 перевірили на міцність

Під час анонсу Xiaomi Mi Mix 3 представники компанії запевнили користувачів в надійності конструкції смартфона. Згідно з офіційною специфікацією, механічний ресурс зсувної частини пристрою становить 300 000 циклів. У мережі з’явилися результати практичного випробування новинки, які показали реальний запас міцності топового слайдера.

Екран апарату рухається за допомогою системи магнітів, вбудованих в корпус. Така конструкція не тільки підвищує зручність використання гаджета, але і збільшує термін служби. Згідно з опублікованими підсумками тестування, турбуватися власникам флагмана Xiaomi нема про що: він може витримати 350 000 циклів відкриття, повністю зберігши працездатність.

Навіть обіцяного виробником ресурсу вистачить на 8 років роботи за умови 100 зрушень екрану в день. Малоймовірно, що комусь із володарів смартфона знадобиться більша кількість операцій або захочеться користуватися одним і тим же пристроєм протягом такого тривалого часу.

Xiaomi Mi Mix 3 був представлений 25 жовтня. Апарат отримав безрамковий AMOLED-дисплей з діагоналлю 6,39 дюйма, флагманський процесор Snapdragon 845 і від 6 до 10 ГБ оперативної пам’яті в різних конфігураціях. Працює новинка під управлінням Android 9 Pie з фірмовою оболонкою MIUI 10.

Крім форм-фактора, смартфон примітний і своїми фотоможливостями – за результатами тестування DxOMark йому вдалося набрати 103 бали, розташувавшись на одній з верхніх рядків авторитетного рейтингу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.