Пилососи Puppyoo: чистіше, ніж у сина маминої подруги

Зараз на AliExpress за зниженою ціною представлений багатофункціональний Puppyoo WP536 з безліччю насадок. Працює пристрій без проводів від акумулятора.

Puppyoo WP536 відноситься до класу ручних пилососів. Він досить компактний і не займає багато місця в квартирі. При вазі корпусу 1,5 кг їм зможе легко впоратися навіть дитина. Мала вага також дозволяє піднімати його для прибирання пилу та бруду зі столу і високих полиць. Можна зняти довгу трубку і підключити потрібну насадку безпосередньо, що дозволяє чистити меблі або салон автомобіля. Незаперечним плюсом також є повна відсутність проводів, які часто заважають під час прибирання.

У комплект поставки входить три різні насадки: електрична щітка для килимів, трубчаста насадка для важкодоступних місць і компактна насадка для меблів. Усі вони підключаються як безпосередньо до пилососа, так і до довгої трубки, що значно розширює можливості пилососа. Усе сміття зберігається в спеціальному контейнері, який легко відкривається натисненням однієї кнопки.

Від одного заряду пилосос працює до 35 хвилин у звичайному режимі та до 20 хвилин в режимі підвищеної потужності. За запевненням виробника, за раз можна прибрати до 200 м2. На повну зарядку потрібно 2,5-3 години.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.