Chuwi Hi9 Plus: планшет з можливостями ноутбука за доступною ціною

Зі збільшенням екранів смартфонів планшети відійшли на другий план, але в багатьох ситуаціях вони, як і раніше, набагато зручніші за мобільники. Chuwi Hi9 Plus з великим 2K-екраном і вагою всього 500 грамів досить компактний, щоб носити його з собою постійно. Завдяки підключаючійся клавіатурі на ньому зручно не тільки дивитися відео, серфити в інтернеті та грати, але і працювати з документами. Зараз гаджет можна попередньо замовити за ціною менше $ 200.

Головною особливістю планшета є те, що його можна використовувати не тільки для розваг. Стилусом зручно малювати і робити нотатки, а знімна повнорозмірна клавіатура-чохол, що підключається через спеціальні контакти і не вимагає окремої підзарядки, перетворює його в міні-ноутбук. При цьому навіть з клавіатурою він важить всього 800 грамів, що менше будь-якого лептопа. Завдяки компактним розмірам планшет поміщається практично в кожній сумці.

Chuwi Hi9 Plus оснащений великим 10,8-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів. На такому екрані зручно дивитися відео або грати, а також працювати з поштою і редагувати документи. Завдяки функції поділу екрана можна одночасно поєднувати два додатки.

За продуктивність відповідає десятиядерний процесор Helio X27 з 4 ГБ оперативної пам’яті. Для зберігання даних є 64 ГБ вбудованої пам’яті. Акумулятора ємністю 7000 мАг, за завіреннями виробника, вистачає до 10 годин автономної роботи в режимі відтворення відео. Ще однією перевагою Chuwi Hi9 Plus є наявність двох слотів під SIM-карти з підтримкою 4G LTE, що дозволяє всюди залишатися на зв’язку і не шукати Wi-Fi.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.