Перші знімки з камери Xiaomi Mi Mix 3 опубліковані в мережі

До анонсу смартфона Xiaomi Mi Mix 3 залишається зовсім небагато часу, і в мережі з’являється все більше офіційної інформації про підготовлюваний до виходу безрамковий флагман. Зовсім недавно президент компанії Лін Бін розсекретив дизайн і дату анонса майбутньої новинки, а сьогодні вже поділився першими знімками, зробленими на камеру просунутого слайдера.

Фотографії опубліковані на сторінці Біна в китайській соціальній мережі Weibo. На знімках, які демонструють можливості основної камери смартфона при зйомці з приглушеним освітленням, видніється напис «знято на подвійну AI-камеру Mi Mix 3». На другому кадрі виразно видно роботу портретного режиму, що розмиває задній фон.

Детальні характеристики сенсорів камери поки невідомі. Але цілком імовірно, що фотоможливості новинки як мінімум не поступляться вийшов раніше Mi Mix 2S, який набрав 97 балів в рейтингу DxOMark.

Також, сьогодні був опублікований короткий тизер, що демонструє цікаві особливості пристрою. Судячи з відеоряду, механізм слайдера не тільки відкриває користувачу доступ до селфі-камери та розблоковує смартфон, але і дозволяє виконувати інші дії. Наприклад, здійснювати оплату за допомогою NFC або розблокувати робочий стіл лептопа.

Xiaomi Mi Mix 3 обладнаний восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845, оснащений 10 ГБ оперативної пам’яті у топовій конфігурації, екранним дактилоскопом та системою розпізнавання лиця. Передбачається, що він стане першим у світі серійним смартфоном з підтримкою технології 5G.

Компанія Xiaomi має намір офіційно представити новинку в ході заходу, наміченого на 25 жовтня 2018 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.