Анонс Lenovo S5 Pro: чотири камери і 6 ГБ ОЗУ за $ 190

Компанія Lenovo провела в Китаї презентацію, в ході якої представила кілька новинок під своїм брендом. Одним з головних подій заходу став анонс смартфона S5 Pro. Особливостями новинки стали чотири камери, стереозвук і металевий корпус за привабливою ціною.

«Серцем» апарату став восьмиядерний процесор Snapdragon 636, що працює за підтримки 6 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованого накопичувача смартфона дорівнює 64 ГБ.

Дисплей гаджета діагоналлю 6,3 дюйма обзавівся «монобровою» у верхній частині, роздільною здатністю Full HD + (2246×1080 пікселів) і співвідношенням сторін 19: 9.

Основна камера з LED-спалахом складається із двох сенсорів: основного на 12 Мп з діафрагмою f / 1.8 і ширококутного телеоб’єктива Sony IMX350 на 20 мегапікселів.

Подвійний модуль Фронталки представлений датчиками на 20 і 8 мегапікселів і підтримує функцію розпізнавання обличчя – за заявою виробника, точність спрацьовування такого методу розблокування становить 99,99%. Обидві камери отримали підтримку алгоритмів штучного інтелекту для розпізнавання сцени і поліпшення якості знімків.

Товщина металевого корпусу пристрою складає 7,7 міліметра. Ємність акумулятора з підтримкою швидкої зарядки – 3500 мАг. Розміри Lenovo S5 Pro – 154,5 x 75,45 x 7,7 мм, вага – 160 грамів.

Смартфон обладнаний роз’ємом USB Type-C і сканером відбитків пальців на задній панелі. Можливостей аудіо новинки представлені подвійним звуковим чіпом SmartPA і стереодинаміками.

 

Працює смартфон під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo з фірмовою програмною надбудовою ZUI. За словами розробників, саме вона забезпечує смартфону стабільність і високу швидкість роботи.

Відомо, що в Китаї продажі Lenovo S5 Pro почнуться вже 23 жовтня за ціною $ 190. Терміни появи на глобальному ринку поки не озвучені.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.