Oukitel U23: новинка з градієнтним корпусом, подвійною камерою і Android 8.1

Компанія Oukitel випускає пристрої, призначені для найрізноманітніших користувачів. У арсеналі виробника п’ять лінійок смартфонів. Особливість U-серії – яскравий дизайн і сучасна начинка. Останній представлений гаджет – Oukitel U23, оснащений великим 6,18-дюймовим дисплеєм, сканером відбитків пальців та корпусом з градієнтнтим забарвленням.

Апарат побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio P23 з тактовою частотою 2,0 ГГц, всередині встановлено 6 ГБ оперативної пам’яті та сховище ємністю 64 ГБ. Дисплей нового смартфона U23 діагоналлю 6,18 дюйма і роздільною здатністю Full HD + володіє вирізом під селфі-камеру. Апарат обладнаний подвійною основною камерою і працює під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo.

Обсяг акумулятора смартфона поки невідомий, проте, виробник повідомив, що новинка підтримує швидку зарядку. Задня панель Oukitel U23 оснащена сканером відбитків пальців і прикрашена градієнтним покриттям з відтінками блакитного та фіолетового кольорів. Вартість і дата старту замовлень залишається нерозкритою.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.