Poptel P10: дзвонить, платить, розколює горіхи та лід

Poptel P10 – один з найбільш тонких ударостійких смартфонів. Він орієнтований на людей, які щодня ризикують втопити або втратити свій гаджет, але не готові носити з собою величезну захищену «цеглину». Крім компактних розмірів, компанія передбачила й інші, важливі при повсякденному використанні, параметри: великий екран, продуктивний восьмиядерний процесор з 4 ГБ оперативної пам’яті і NFC для безконтактних платежів. У офіційному магазині компанії цю модель зараз можна придбати з вигодою $ 40.

Незважаючи на скромні габарити і вагу, смартфон нічим не поступається іншим захищеним апаратам. Стандарт IP68 гарантує повну пило- та водонепроникність, і можливість роботи при зануренні на глибину більше 1 метра на 30 хвилин. На доказ заявленому опису виробник влаштував незвичайне випробування на виживання: смартфоном кололи горіхи, кидали його з висоти, заливали окропом, заморожували, купали у воді, полоскали в пральній машині і навіть їздили по ньому автомобілем.

Poptel P10 побудований на базі восьмиядерного процесора Helio P23, що працює на частоті 2,0 ГГц. У парі з 4 ГБ оперативної пам’яті він забезпечує стабільну роботу при більшості повсякденних завдань: дзвінки, листування в месенджерах, робота з декількома додатками одночасно, навігація, перегляд відео та ігри. Для установки ПО і зберігання даних є 64 ГБ накопичувача.

5,5-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 зручний для перегляду контенту. А завдяки тонким боковим рамкам пристрій залишається компактним для використання однією рукою. На зворотному боці розташувався сканер відбитків пальців, необхідний не тільки для розблокування пристрою, але і для підтвердження безконтактних платежів за допомогою Google Pay через NFC.

Основна 13-мегапіксельна камера з сенсором Sony IMX135 оснащена потужним світлодіодним спалахом. Фронтальна камера для селфі та відеодзвінків має роздільну здатність 8 Мп. За автономність відповідає акумулятор ємністю 3600 мАг.

Придбати за вигідною ціною найпопулярніші моделі виробника, включаючи Poptel P10 і P9000 Max з акумулятором на 9000 мАг, і отримати в подарунок аксесуари можна в офіційному магазині виробника на AliExpress. Наприклад, P10 зараз коштує $ 183,99 при середній ціні на ринку $ 230. Пропозиція дійсна в день публікації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.