Незвичайні смартфони від Ulefone з вигодою до $ 30

Компанія Ulefone оголосила про зниження цін на популярні моделі смартфонів у офіційному магазині на GearBest. У пропозиції беруть участь довгограючий Ulefone Power 5, здатний працювати до тижня без підзарядки, ударостійкий Ulefone Armor 5 з нетиповим дизайном і Ulefone Power 3S, який виробник називає найтоншим смартфоном з ємною батареєю. Вигода на покупку комплектуючих в рамках акції становить до $ 30, а пропозиція діє до 7 жовтня.

Ulefone Armor 5

Ulefone Armor 5 виконаний в нетиповому для ударостійких апаратів дизайні. Виробники зробили ставку на користувачів, яких приваблює захищеність, але відлякує брутальний зовнішній вигляд пристроїв. Зворотний бік смартфона має гладку дзеркальну поверхню, лише бічні грані укріплені прогумованим бампером для захисту від ударів. Велику частину передньої панелі зайняв 5,85-дюймовий дисплей з тонкими рамками і вирізом, прикритий загартованим склом Gorilla Glass 4. Крім того, апарат сертифікований за стандартом IP68, що забезпечує повноцінний захист від води і пилу.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio P23. У ньому встановлені 4 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64 ГБ з можливістю розширення, подвійна основна камера з модулями на 16 і 5 Мп і фронтальна на 13 Мп. Акумулятор ємністю 5 000 мАг забезпечить до двох днів роботи при середньому завантаженні. Він підтримує швидку дротову (5В/2А) і бездротову зарядки. Також, Ulefone Armor 5 оснащений модулем NFC, що дозволяє використовувати смартфон для безконтактної оплати покупок без карт і готівки.

З 25 вересня по 7 жовтня Ulefone Armor 5 доступний на GearBest за ціною $ 189,99. При середній ринковій вартості $ 219 вигода становить $ 30. Ціна актуальна на момент публікації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.