Слух: у DxOMark вже випробували камери Mate 20 Pro, Pixel 3 та інших новинок

На просторах китайської соціальної Weibo з’явився дуже незвичайнаий витік, пов’язана з найбільш очікуваними смартфонами жовтня. Інсайдер опублікував рейтинг мобільних камер від авторитетного видання DxOMark, у якому представлено кілька ще не анонсованих пристроїв.

Очолює рейтинг Huawei Mate 20 Pro з оцінкою 116 балів. До цих пір найвищий показник в 109 балів був у представленого на початку року Huawei P20 Pro. Звичайний Mate 20 знаходиться декількома позиціями нижче зі 107 очками. Один рядок з ним ділить Google Pixel 3.

Серед інших новачків у списку можна відзначити Honor 20 і OnePlus 6T з результатами в 103 і 99 балів відповідно. Також, у рейтингу помічені вже представлені Sony Xperia XZ2 Premium (105), iPhone XS (104), iPhone XS Max (104), iPhone XR (100) і Meizu 16th Plus (104), огляди яких співробітники DxOMark ще не опублікували.

Автор поста запевняє, що він отримав зображення з DxOMark, але підтвердити це інсайдер не може. Не виключено, що фото – підробка, але представлені оцінки цілком можна порівняти з очікуваними.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.