Нові Denon AH-D9200 збираються вручну з натурального дерева

Японська компанія Denon представила флагманські навушники AH-D9200. У них поєднуються фірмові технології і традиційні матеріали. Кожен пристрій збирається вручну майстрами в Японії. Використання чашок з бамбука гарантує, що кожна пара навушників не схожа на іншу.

Корпус нових AH-D9200 виготовляється з натурального японського бамбука, що відрізняється можливістю «гасити» небажані вібрації. Збираються навушники вручну на фабриці Denon’s Shirakawa Audio Works на північ від Токіо. Крім дерев’яних чашок в навушниках використовуються амбушюри із комбінації спіненого матеріалу з ефектом пам’яті та шкіри, а наголів’я виконане з легкого і міцного алюмінію, обшитого м’якою натуральною шкірою.

У конструкції моделі застосовані запатентовані 50-мм FreeEdge-драйвери з діафрагмою, виготовленою із нановолокна та здатною усувати будь-які виникаючі резонанси. Динаміки встановлені в корпус на віброізолюючі проставки зі смоли. Діафрагми динаміків контролюються надпотужними магнітами зі сплаву неодиму, заліза і бору. Все це дозволяє домогтися чистого і неспотвореного звуку.

Denon AH-D9200 поставляються з двома кабелями: 3-метровий із безкисневої міді з роз’ємом 6,3-мм для домашнього використання і кабель довжиною 1,3 метра з роз’ємом 3,5-мм для портативних пристроїв. Додатково у комплект поставки входять футляр для зберігання і чистяча серветка для підтримки зовнішнього вигляду навушників.

Ключові особливості Denon AH-D9200:

  • чашки з японського бамбука і ручна збірка;
  • 50-мм FreeEdge-драйвери з діафрагмою з нановолокна, встановлені на вібростійкі проставки зі смоли;
  • потужні магніти зі сплаву неодиму, заліза і бору;
  • шкіряні амбушюри з ефектом пам’яті і алюмінієве наголів’я, оброблене шкірою;
  • два кабелі для використання вдома і з портативними пристроями;
  • в комплект поставки входить чохол для транспортування і зберігання.

Навушники Denon AH-D9200 надійдуть у продаж в листопаді 2018 року в салонах офіційних партнерів Denon.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.